31.10.18

Halloween


Det finns mycket som jag uppskattar med mitt jobb och en av sakerna är att vi alltid firar eller beaktar alla högtider, ser riktigt framemot juletider på jobbet. Idag har vi haft halloween-tema och med mig hem hade jag två superkusliga cupcakes åt David.


Som jag skrev senast så skulle vi ju på Halloweenfest förra helgen. Made och Matti som höll i festen hade satsat riktigt ordentligt med att pynta hela huset bland annat spöken som hängde i taket, "blod" på väggar, spindlar överallt.. När vi kom in bjöds det direkt på shottar serverade i sprutor. haha. Alla på festen hade klätt ut sig så det var skoj. Där fanns allt från präster, Jehovas vittnen, semesterfirare, en häxa, bambi, djävul, drottning, clown och till och med en hotdog. Jag var utklädd till en zombieflicka. Klänningen och nallen fyndade jag på loppis för 3€, knästrumporna fick jag låna av Nina så det blev ingen dyr outfit. Jag hade latex i ansiktet och halsen och det det tog mig nästan tre dagar och många varv i duschen för att få bort latex från halsen. Inte så lyckat. Tyvärr har jag inte många bilder från festen men såhär såg jag ut åtminstone.


Vad annat har jag sysslat med sedan sist? Nå, jobbat såklart,  tränat en del, friserat, lunchat med mommo, firat brorsans födelsedag, druckit kaffe med högstadiebrudarna, varit till tandläkaren på kontroll, x-antal loppisbesök har blivit gjorda och igår var jag på bio och kollade "A star is born", riktigt fin och sorglig film. Kan verkligen rekommendera att se den men ta med servetter. Det kan nämligen bli blött! Sen så beställd jag faktiskt en liten resa igår så om typ tre veckor pallrar jag iväg till Prag. En annan sak jag uppskattar med mitt jobb är att jag har möjlighet att ta ledigt och resa utan större problem.


Nu ska jag avsluta här och kila iväg till sängen, har morgonskift i morgon så det är tidig väckning. Det är inte lätt att stiga upp nu när det är så mörkt om mornarna. Ser framemot lördagens sovmorgon.





Inga kommentarer: