8.10.18

Kroatien (del 2)


Dag 3 började med frulle och sen träning med Emma (svägerskan). Faktiskt så tränade vi en del under resan. Vi körde cirkelträning och använde oss av det som fanns vid huset, bland annat 7 liters vattendunkar som vikter, gummiband hemifrån och såklart egen kroppsvikt. Ofta slutade vi träningen med att simma några varv i poolen. Måste säga att de var riktigt roliga våra träningspass!


Senare promenerade vi ner till stranden. Började fundera varför jag inte har nå bilder från stranden tills jag kom på att vi satt ju mest vid baren strax in till och drack pina colada!


På hemvägen stannade vi vid en restaurang för att äta burgare. Tydligen missförstod vi menyn lite och fick något annat, men riktigt gott var det faktiskt! 


På kvällen hade vi SPA-kväll vid huset. De ser ut att vara lite spänd stämning på bilden men så var icke fallet. hehe.


Dag 4 besökte vi Krka Nationalpark, ett måste att besöka om ni befinner er i Kroatien. Det var ungefär en timmes bilväg dit så vi tog en Uber. Vad gör Krka nationalpark så populär då? Jo alla fina sjöar och vattenfall som finns där. Här kommer en bildbomb därifrån.


På hemvägen gick vi lite vilse. Så det blev några kilometer extra.


Här försöker Simon, Matilda och David ta reda på var vi är.


Till slut kom vi fram, trodde vi. Tydligen visade det sig att vi var långt ifrån där vi kom in i Nationalparken. Vi ringde vår trogna uberchaffis och bad om hjälp så han hämtade upp oss. Nedan på bilden äter jag pitakebab, en var ju lite hangry och var tvungen att få i sig något snabbt. Orkade bara halva, andra halvan hittade jag i väskan några dagar senare. Frääscht. Tydligen hade jag glömt att sätta den i roskis, som tur var den in i en plastpåse.


På kvällen fixade Simon (Davids systers pojkvän) en riktigt god middag åt oss. Han är kock och brinner för matlagning så vi var lyckligt lottade under resan. 


Inga kommentarer: