6.1.11

Måste säga att det var en händelserik dag på jobbet. Det var rätt mycket folk så vi fick stressa typ hela tiden, jag var mestadels i kassan och gjorde bort mig lite nu som då, tur att kunderna kan räkna. Men när det är stressigt blir man lite tankspridd och då kan till och med 1+1 vara knepigt.

Hur som helst det var långt i från det värsta... Det hände något mer pinsamt, jag halkade när jag gick från köket till cafet, och landade heligt på röven. I varsin hand har jag en hamburgarmåltid men av någon konstig anledning hade jag dem kvar i händerna helt oskadda. Jag sprang snabbt in i köket för att andas lite och hoppas på att nån inte såg mig. Åtminstone var det bara en kund som kom fram till mig och sa nånting i stil med "jag tycker du int ritti hals på bejne idaa".

Och så fick min arbetskompis magafari och var tvungen att gå hem. Annars överlevde jag dagen med ett litet skrubbsår på knät och telefonlös eftersom jag glömde den på jobbet.

På tal om pinsamheter kan jag väl berätta en pinsam grej jag lyckades med för några år sedan.

Jag jobbade på en städfirma och städade några kvällar i veckan vid forumhuset (där var timari, arbetskraftbyrån och kappahl är). Städade källaren och korridorer, inte själva affärerna.

Anyway det var söndag så jag åkte lite tidigare till jobbet för att städa eftersom det var stängt. Jag hade mp3 i öronen och lyssnade på musik medans jag moppade golven.

Jag moppade trapporna till andra våningen där kappahl ligger, just då råkade min favoritlåt börja spela och som vanligt sjöng jag med, eller rättare sagt vrålade eftersom jag kunde låten innan och utantill.

 
I samma stund var jag uppe på andra våningen, utanför Kappahl och fick se att dörren var öppen och där fanns kunder. Jag blev röd som en tomat och sprang det snabbaste jag kunde ner till källaren och skämdes.

Jag fortsatte förstås jobba på städfirman men efter det sjöng jag bara i källaren :)

Jag skulle kunna skriva en bok om alla pinsamheter jag lyckast med !

Tack för mej ! godnatt

Inga kommentarer: