9.2.15

Bilder från dagen

Hej finisar! Idag är jag så glad att jag nästan gråter av lycka. Så otroligt sjukt hur man ena dagen är en riktig bitterfitta och dagen efter en solstråååle. Har jag riktigt alla hästar hemma får man ju fundera. Men jag är så tacksam över hur fina människor jag har runt mig som bryr sig om mig och försöker muntra upp mig. När jag hoppade in i Julias bil i morse möttes jag av ett brett leende och en presentpåse :') Som ett tack när jag var och matade hennes katter i lördags. Och David som har varit så gullig åt mig ikväll fast jag var en riktigt bitch igår och i morse. Älska mig mest när jag förtjänar det minst, då behöver jag det bäst. WORD! 

Nåjoo hur har Pamelas vardag sett ut idag då? Som jag skrev i morse så hade jag två hembesök och skola mitt i dagen. Läraren var snäll så vi fick ligga i sjukhussängarna på lektionen, så fick vi dessutom sluta en halvtimme tidigare. Inte illa! Efter sista kunden hann jag till och med och träna före jag skulle hämta upp David från jobbet. Blev ett hastigt men intensivt benpass. När D slutade jobbet så for vi och handla till prisma och jag hittade lite nytt i träningsväg. Ooopsie! :) Sen så lagade vi mat tillsammans, kyckling med creme fraiche-pestoblandning och sallad. Riktigt gott och fräscht! Nu dricker jag te och ska strax börja läsa lite artiklar vi eventuellt ska använda i slutarbetet. Fina Christina tipsade mig om Clippers te truly love, och den var faktiskt riktigt god. Tack för tipset :)

Här kommer lite bilder från dagen. Jag har faktiskt fotat en hel del idag.

Dagens naglar. Har äntligen tagit mig tid och fixat dem ordentligt. Dock fuskat lite med nagelbanden. Hur som helst känns vårigt och fräscht med fransk manikyr.
En betydligt gladare Pamela med sin just nu favorit skjorta. Fyndade den på loppis för tre eurosar. Loppis in my heart!
Jag som dricker kaffe och njuter i sjukhussängen.
Nytt i träningsväg
Presentpåsen jag fick av julia, den innehöll också en proteinbar men den åt jag upp efter gymmet. Jag vann fem euro på casinolotten :) Tack finis     
Teet som Christina tipsade om :)
Och nu ska jag börja på med artiklarna.


Inga kommentarer: