22.1.18

Helgen


Helgen har varit toppen. Den har bestått av bland annat afterwork-häng vid Black sheep, massa god mat, trevligt sällskap, träning, friseras, kaffedejter, skidas, film och serie "tittas", godis, besök hos svärisarna,vin, mys m.m. 

Vi gjorde sushi i lördags igen, denna gång tillsammans med Tony och Jeanette. Det lämnade nämligen av så många ingredienser från helgen före och så är det ju så jädrans smarrigt. Utöver sushi hade vi också batatfranskisar med dipp, dadlar och rågchips med räkröra. Riktigt gott! 


 Igår kväll lyxade vi också till det lite extra med god mat och ett glas rött. Vi lagade färsk pasta med krämig bacon-svampsås och örtbatong i ugn. Pastan toppade vi med parmesanost, plommontomat och persilja. Det blev succé! Vi såg annars på Så ska det låta igår kväll och nu har man möjligt att vara med och tävla och svara på frågor och man laddar ner deras Duo-app. Det gjorde vi igår och det var verkligen superkul. Vi svarade dessutom nästan rätt på allt tack vare han jag bor med som är mycket musikintresserad. Det här kommer definitivt att bli vår söndags tradition framöver har jag på känn.


Inga kommentarer: