3.4.18

Vuokatti (del 1)


Sent på torsdag kom vi fram till vår mysiga stuga i Vuokatti. Vi hade räknat med att vi skulle hinna på ett pass i skidspåret på kvällen men resan dit tog lite längre än tänkt så vi hann inte. Vi startade nämligen lite senare än planerat och så blev det en lite längre matpaus. Vi storhandlade dessutom i Prisma i Kajaana så det drog också ut på tiden. 

Hur som helst så blev vi positivt överraskade när vi anlände till stugan. På bilderna såg det inte alls lika stort, fint och fräscht ut som det var i verkligheten. Det är ju sällan det är den vägen! I stugan fanns kök, vardagsrum, två sovrum, två toaletter, ett loft med flera bäddar och ett badrum med dusch och bastu. På utsidan fanns även en jacuzzi. Här är lite bilder från stugan.



Grannarna hade vi också tur med, de var nämligen från Jeppis och Vasa och flera av dem var bekanta så det var roligt. Inte var det heller särskilt långt till skidspåret så det var också positivt. Första kvällen tog vi det bara lugnt och for och sova rätt tidigt, vi var så slitna efter bilresan. Jag tror faktiskt att jag avrundar här så inte detta inlägg blir alldeles för långt. Jag fortsätter i ett annat inlägg.

Inga kommentarer: