1.11.09

Happy halloweeeen.

Heljen har varit great :)

Fredagens tokigheter

Duktiga jag steg upp HALV 9 och började diska ? what is my problem ?!
Anyway så sku jag på en shoppingrunda med tjejerna (SPRIT & OUTFITS FOR HALLOWEEN + annat onödigt man tror man behöver) som t.ex en självhäftande bh som enligt mej är mycket överskattad. och jag har inga kommentarer om detta :D Kvällen blev lugn med chips & mys med underbaraste kaaarn i väääde. He kul ti mys. Glömde nästan nämna att jag var barnvakt ensam för 1:sta gången i mitt liv. Jag skötte Melinda såläng Danika var på ärenden :) Å he gick ju rikti bra, så läng man har mandarine ti bjud på !

Lördagens kuligheter

Jobbade halv 8 - 15. När jag kom hem bjöd älskling mej på mat (jag vet inte riktigt rätta namnet på maten han hadd laga men vi kan kall de för texmexomelett :) mums de va supergott.
Sen som alltid så blev de lite omständigheter om klädvalet, ursäkta mitt ordförråd men jag blir så fitti då jag alltid har så svårt att bestäm mej. Men sist och slutligen så blev ja en kissekatt.

Förfesten hölls vid Mades med många underbara vänner som såg mer och mindre tokiga ut men söta. Jag korkade 1:sta cidern en 6 tiden och 3 timmar senare.... var jag på samma cider fortfarande p.g.a att en och annan sku ha fixa håret eller få sej sminkade. men oooja de var kul. Och nog hann jag ikapp di andra efter ölspelet! :)

Vi hade ju till och med live band, David, Emil & teemu kom dit för att få sej sminkade så de lämnade kvar och öva lite. Feelis fick man ju verkligen av de :) Snälla Nina var nykter och fick köra många varv till olika ställen eftersom vi var för många att vara i samma bil eller så hade någon glömt något :P men Ninas närver verkar vara mycket uthålliga.
Sen så var de ju vissa som int kom så myki längre än förfest men de kan ju hända alla nu som då :P ingen nämnd eller dömd.
Kvällen fortsatte iaf vid Netti och sen Melody. Project coverway hade keikka vid Nettipuben och de var ju såklart duktiga som alltid. Di e ju ba som så bäst.!

Allt jag har att säga om melojden är att det var trångt med folk och trapporna där tycks vara sneda. Jag testade på ett lite snabbare sätt att komma ner för trappan :D hehe. Men jag som har erfarenhet råder er att gå som vanligt ner för trappan. Min fot är i oskick p.g.a av detta,. Kvällen avslutades redan klockan 2.
Då for jag David och Emil hem och hadd "efterfest" med Pamelas smarriga smörgåsar mjölk och film ! Kan int tänk mej nå myki bättre efterfest.
Så har jag talat i sömnen om : snälla sälen och dansbagaren. Jag fattar int varifrån jag får allting :D hehe

Iaf så orkade jag upp till 3 och arbeta ! duktiga jag. annars så vann vi ju int storvinsten på lotto idag heller men vi tar de nästa gång. ! Nu blir de nog att se en film och sen sova.





Inga kommentarer: