28.6.17

Onsdag


I augusti ska jag och David på bröllop till Vammala då min kompis gifter sig. Denna gång har jag börjat leta efter en klänning i god tid så att det inte blir en stress sen när det närmar sig. Någon klänning har jag dock inte ännu hittat men jag fick levererat 3 stycken vinterjackor och två träningstights till posten idag. Jag har en känsla av att jag hinner klicka hem en hel del annat under tiden jag söker klänning, om vi sägr som sålejs. Nåja nu är jag redo för vintern i alla fall.


 Jag valde att behålla 2 av vinterjackorna. Här är favoriten.


Jag har vanligtvis riktigt svårt att hitta träningstights åt mig. Oftast är de en meter långa. Är de inte för långa så är de genomskinlig på rumpan men hör och häpna båda tightsen jag beställde satt perfekt. Varken för korta eller genomskinliga! Det var verkligen oväntat!


Det råkade sig att jag hade matchande nagellack!


2 kommentarer:

Anki Smeds sa...

Oj, vad fin jacka!
Kanske du gillar nån av tightsen som jag har köpt här.Kommer troligtvis att köpa ganska många till eftersom dom är så skitbilliga här.

Pamela sa...

Jo di va så fin demde jackona å satt så bra :) säkert sku ja gill nan av dem. du kan ju skick bild åt me å vis vilka du ha köpt så kan ja ju si om ja gillar na av dem så kan du ju köp :)