19.6.17

En måndag i Jeppis


Började dagen med att hämta en grön smoothie från K-market på vägen till jobbet. Jag började som vanligt 8. Tog mig förresten en timma att dricka upp den. Inte direkt den smarrigaste smoothien jag smakat. Borde ha valt den röda eller gula i stället.


På jobbet befann mig halva arbetsdagen i mitt arbetsrum och andra halvan utomhus på läger. Bra med omväxling! 


På väg hem från jobbet konstaterade jag hur mycket jag har börjat tycka om Jeppis.  Sommarjeppis är nog något alldeles extra!


Jag for via butiken och handlade mat och när jag kom hem började jag kocka. Nu när jag jobbar morgonskift blir det mer matlagning här hemma. Jag har förresten haft på mig min sprillans nya lippis idag. Jag har en känsla av att jag kommer att använda den mycket i sommarn.


Efter lite chill i soffan så drog jag på mig träningskläderna. Sen hämtade jag upp Elin så for vi på backintervaller med Easyfit och Nina till roskisbacken.


Först joggade vi runt backen och sen sprang vi upp och ner 6 gånger. Det var sjukt tungt. Efter springandet fortsatte vi med tabata träning och sen stretchning. Riktigt roligt och tungt träningspass.


När jag kom hem duschade jag och sen hade jag kvalitetstid med mamma via whatsapp videosamtal. Nu har hon redan varit 1½ månad i Brasilien. Vi kockade kvällsmål åt oss. Båda hade banan...


....och äpple


... och kanel, granola och yoghurt


Så sist och slutligen satt vi båda och åt samma sak på samma tidpunkt. Nästan som att vi umgicks på riktigt trots att vi var så långt i från varandra! :D


Nåja, nu ska jag avsluta och umgås lite med mannen. VI HÖRS!

2 kommentarer:

Anki Smeds sa...

Jaaa...eller jag gjorde ju lunch 😀
Men häärlit att få sitta på andra sidan bordet med dig :D

Pamela sa...

ja he va ju sant he :D