14.3.11

Kom hem från gymmet för en halv timme sedan och har sen jag kom hem försökt tvinga i mig en burk naturell kvarg. Äckligt men massa proteiner som jag behöver, men nu äntligen är jag på sista skeden...

Ett skepp kommer lastat...


Nu ska jag ha SPA. Jag ska använda derma setan, hårinpackning, ansiktsmask, lacka naglar o.s.v.


Och i morgon har jag sovmorgon igen :)

5 kommentarer:

Elin sa...

är dermasetan bra ? Tar den bra bort hår o är de bort länge?;) Ja har o tänkt köp en men dom e ju nog ganska så dyyra om dom int e värt de !

Pamela sa...

Jo den e helt bra. Kan int påstå att den tar bort hår riktigt bra, isf ska man nog ta me den ganska ofta så att man har ba "stubbi" :P men huden blir riktigt mjuk och len, den funkar lite som peeling. Så mest använder jag nog den för att man blir så mjuk !

Anonym sa...

hej sätt nån frukt du gillar i kvargen. banan, äppel, whatever! det blir riktigt gott. sen kan man också blanda med lite vanlig naturell yoghurt för att lätta upp. till sist vänjer man sig vid kvarg-smaken :)

Pamela sa...

Tack för tipset! ska testa me lite frukter så kanske de slinker ner lättare :)

Anonym sa...

Du kan å prov att bland ut kvargen me Fun light blandsaft (t.ex. Wild berries el. Wild strawberry watermelon). Blir så myki godare då! :) Angående frukter så tycker jag att kiwi e gott att bland me.