23.8.14

Dag 6 - Utekvällen

När vi höll på att fixa oss inför kvällen kommer någon springande ut ur köket och får knappt några ord ur sig. Det visade sig att en kackerlacka hittat till lägenheten. Tre hoppar upp i soffan. Någon gråter hysteriskt. Några modiga försöker fånga den men kackerlackan klättrade snabbt upp på köksskåpen så den var omöjlig att fånga.


Vi lugnade ner oss och beställde två taxin som hämtade upp oss klockan 23:00 ungefär. Vi tog taxin till någon bar som Made läste om att var bra. När vi kom dit var det ganska lite folk och några av oss var hungriga så vi tog två taxi igen och for till Paseon på mat vid en asiatisk restaurang.


Vi skålade med rosévin. Någon åt rester.


Någon sa "om vi visualiserar och tror riktigt hårt att vi får gratis shottar så kanske vi får det." Vi visualiserade.

Och vi fick gratis shottar! Någon söndrar ett shotglas i misstag. Någon dricker bara halva shotten.


Någon tog en bild på oss. Och rekommenderade vart vi skulle fara som näst.


På dit vägen hamnade vi på tivoli :D Några av oss vågade


Någon var så ivrig att åka karusell så hon glömde ge biljetten och fick en rejäl utskällning av biljettmannen som trodde hon smög sig i.



Sen traskade vi vidare till Niki beach lounge. Fint ställe men inte nå vidare dansställe som vi var ute efter. Så vi gick vidare...


Men först via toan. Någon tog ett smygfoto på mig när jag satt på toaletten...

Vi tog lite bilder.


Sen traskade vi vidare och hittade en vän. Vi kallade honom Tomppi. Han fixade två taxin åt oss och vi for till en krog som hette Love discoteque.

Där drack vi mojitos.


Sen tog vi taxin till Vela beach. Bästa stället. I inträdesbiljetten ingick en gratis drink, någon tog bara vatten. Där dansade vi nästan hela kvällen och fick torka bort svetten på toan mellan varven.


Någon fick en splitterny fin väska av en främling. 


Jag hade så lite bilder därifrån så här kan ni se en film från stället.



 

Några tog taxin hem vid sju på morgonen.
 Resten lämnade längre och gick lite vilse och kom hem efter nio på morgonen. 


Någon fick en vacker bild på soluppgången.
 


När vi tände på lampan till sovrummet låg kackerlackan mitt på golvet, den såg ut att sova. Vi sprayade hårspray på den och då började den få fart i benen. Vi fångade den i ett glas med diskmedel och där fick den ligga i över ett dygn tills vi spolade ner den.


Efter det kunde vi sova gott i lugn och ro :)

Någon for direkt upp på takterassen och sola.

Inga kommentarer: