3.4.17

Intensiv vecka


Hela förra veckan var det full rulle från måndag till söndag. Jag hann med massor. I början på veckan var jag i Tammerfors. Jag var med jobbet på Nuori 2017 som är ett evenemang för ungdomsarbetare. På plats fanns kring 2800 deltagare så det var inget litet evenemang.

I tåget på väg dit så var jag tydligen i radio x3m. Det var så mycket ljud i tåget så jag hörde inte riktigt vem som presenterade sig. Hehe. Fick plötsligt ett meddelande av en kompis som sa att hennes pojkvän hört mig i radion. Det var ju lite pinsamt. Men det är ju inte första gången jag lyckas med något sånt, om vi säger som så.


I Tammerfors spenderade vi tre intensiva dagar. Under de dagarna fick vi bland annat ta del av intressanta föreläsare. Många föreläsningar hann vi med under dagarna.


  Vi fick också bekanta oss med olika verksamheter på mässområdet. Nu har vi pennor på jobbet så det räcker och blir över.


 Talangfulla ungdomar uppträdde!


 En ungdomsgård besökte vi också.  Där vi fick testa kinetic sand, göra mandala, lacka naglarna, testa på att vara blinda, ta roliga bilder m.m

Vi sov på Cumulus hotell. Frukosten var toppen. Jag saknade bara croissanter och färska frukter.


Lite shopping hann jag med också. Jag skulle bara ha en foundation men jag träffade en väldigt bra försäljare, om vi säger som så..


Hem kom jag med mera kunskap, inspiration & motivation samt nya bekantskaper. Det var tre riktigt bra dagar i Tammerfors.

Inga kommentarer: